marți, 23 februarie 2010

Radio Mistique prinde tupeu...



Asa este. Exact cum scrie in titlu . Prindem tupeu , scoatem capul din anonimat asa usor si incercam sa fim cat se poate de buni . Seria de evenimente Radio Mistique va incepe Sambata 27 Februarie 2010 , cand vom emite live din SARA CAFE Mizil si apoi evenimentul bomba , Vineri 05 Martie 2010 super , mega , petrecere cu DJ SLASH , DJ SLICK si DJ SILVR live , in the mix in acelasi loc , SARA CAFE . Va asteptam la distractie maxima alaturi de echipa Radio Mistique si Sara Cafe din Mizil.

15 comentarii:

  1. :D sambata asta sper sa nu se mai puna muzica ca la winamp =)))

    RăspundețiȘtergere
  2. fii sigur ca nu o sa mai fie asa....o sa vezi

    RăspundețiȘtergere
  3. alex, nu se deschide pagina la radioul tau

    RăspundețiȘtergere
  4. "Da nu mai tarziu de 00.00 ca va dau afara...daca nu iesiti va tai curentul"...semnat,Fane Catelul!:))))

    RăspundețiȘtergere
  5. da` ce o sa se intample sambata? aduce pe altcineva dj? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. ;) nice blog app te-am adaugat la blogroll te astept pe la mine pe blcuri :)

    http://ondin.wordpress.com/


    http://mizilul.wordpress.com/

    o seara buna

    RăspundețiȘtergere
  7. @Anonim : Vineri si sambata vor mixa Dj de la Radio Mistique...iar vineri 05 martie e show mare

    RăspundețiȘtergere
  8. maaaaiiiii lasa-ti-l pe fane catelul...ca s-a dus demult saracu.. semnat mioara

    RăspundețiȘtergere
  9. :))))
    pai ce dj? ca asta sunt si io curios :D

    cat despre show`ul de pe 05 ... treaba e ca in mizil si lumea care vine la sara ma indoiesc sa aiba o cultura asa muzica si sa fie lume care sa se ridice de la mese sa danseze si etc ... pt ca lumea nu`i invatata cu asa ceva. nici macar la maximus nu prea se mai duce lumea ... prefera sa se duce la conduratu` ... deci un mare FAIL @-)

    RăspundețiȘtergere
  10. cu ghilimele de rigoare bineinteles pt cei care nu se "prinde" :)))))

    RăspundețiȘtergere
  11. @Anonim-Fail esti tu pentru ca tu chiar crezi asta . Daca nu-ti convine te rog sa te duci la conduratu sa te rupa tzaranii in doua...Incercarea moarte nu are si nu vrem neaparat sa facem lumea sa danseze....vrem ca lumea sa vina , sa asculte o muzica buna , sa stea la masa cu prietenii si sa bea...binenteles. Daca tu esti asa de pesimist crezi ca toti cei din mizil sunt ca tine?

    RăspundețiȘtergere
  12. Poti sa faci mishto pe alte blogguri...stai atunci in casa si asculta adi minune si gasha lui sau mai bine , de ce nu te muti tu din Mizil daca esti asa suparat...si daca vrei la urm comm te rog sa-ti treci si numele daca nu ti-e frica

    RăspundețiȘtergere
  13. :)))
    n`ai inteles ... n`am zis fail la ceea ce incercati voi sa faceti ... e chiar foarte misto si chiar mi`ar place sa prinda si sa fie sara un local unde sa vii cu drag vinerea si sambata.
    pot sa spun ca pesimismul meu este un pic alimentat de realitatea de zi cu zi.dar asta nu inseamna ca nu se poate face nimic.ba da. eu ceea ce sper e sa`si dea si lumea seama si sa aprecieze ceea ce faceti ;)

    RăspundețiȘtergere
  14. OK a fost vina mea ca am reactionat asa...de cand m-am apucat de chestia asta incerc sa iasa totul bine si cateodata ma cam aprind...si eu imi doresc fffff mult sa schimbam ceva , cat de putin si sper sa iasa ceva

    RăspundețiȘtergere