luni, 8 martie 2010

Ladies Night - 8 Martie 2010 - Sara Cafe



Luni 8 Martie toate fetele sunt asteptate la Sara cafe pt o super petrecere in stil Radio Mistique, alaturi de dj Slick, dj Sorin si Mc Alex (alias Tzitzi ) ... Vom avea o seara nebuna cu multe surprize si premii pt fetele care stiu sa se distreze . Petrecerea va fi live pe internet pe frecventa Radio Mistique

19 comentarii:

  1. ce sa facem in dugheana aia de club?? zici ca e conserva...

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o conserva de somon fatza de cluburile pe care le frecventezi tu , gen conduratu , baba ana si gura vadului .

    RăspundețiȘtergere
  3. care o fi fost cretinu`? :)))) in primu` rand nu e club ... e un fel de pub ... dar ma rog ... la conduratu` nu s`a auzit de asa ceva :))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ce bine e in "conserva"aia....nu mirosuri,nu manele,nu ciori,nu amatori de "Salam-Live la Polivalenta"...Anunt Public!!! Cei care se regasesc intre cele mentionate mai sus,rugam se invadeze inprejurimile Mizilului!!! Hai baietzii...sapa,tricoul cu "Del Putra Madre"sau"Gigolo Italiano"si datzii drumu'la Conduratu,Baba Ana sau prin alte locuri d.astea "exclusiviste"...faceti-ne fericitzi!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. HooliganSorin ... decat sa vin la Sara sa vad numai impresii .. si baietii gen " ce pula mea cauti si tu " mai bine ma duc la conduratu, baba ana , gura vadu sau unde zici tu .. si ma distrez alaturi de oameni obisnuiti si simpli , daca stam sa o luam logic mai tarani sunteti voi ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. HooliganSorin decat sa vin "conserva" aia plina de "jmecherii mizilului" mai bine ma duc sa ma distrez la conduratu, baba ana .. gura vadului cum spuneti voi , cu oameni simpli .. care stiu sa imbine distractia si multe altele decat voi care intraind in acel local , va punetzi mastile ca la bal mascat , pozand in cei mai dulci baieti .. si cand colo in masina ascultati " Babi Minune " :))))

    RăspundețiȘtergere
  7. @anonimul de deasupra: E bine că ştii gramatică! ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. http://ondin.wordpress.com/2010/03/09/ziua-barbatului-d/ LA MULTI ANI de la ONDIN ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Tocmai ce spuneam! Din suflet te rog,dute si i-ai si pe altzii cu tn!!! Chiar nu va duce nimeni doru'...Frustrarea si neputintza se manifesta acuzand lucruri si stiluri pe care le doresti dar nu esti capabil sa le detzii...nu e problema,sunt multzi ca tn...Doresti consiliere ...?;)

    RăspundețiȘtergere
  10. @Ondin: din câte ştiu eu, Bergenbier sărbătoreşte ziua bărbatului pe 5 Mai: http://bit.ly/9niP49 ... Un blogger se informează înainte să scrie ceva ...

    RăspundețiȘtergere
  11. @ba in plm toti au dreptul la opinii, chiar daca anonimul are dreptate cand spune ca sarah e pub, iar sorin e cam rasist ... iar ondin, observ cu intristare duce lipsa de vizitatori, dar nu cred ca asa se culeg ei ..
    chiar asa avem cluburi la baba ana, gura vadu si conduratu? eu stiam ca aia le spun discoteci la astea, dar daca sunt lasa sa fie ... ca nu ma mai deranjeaza nimic, absolut nimic?
    si totusi nu inteleg de ce sorin jigneste fanii rapidisti

    RăspundețiȘtergere
  12. hai hai cu caterinca :P ia uite la ei

    alex tineti-o tot asa ;) si cu radioul si cu sara pub ;) si pe tarani astia de la gura vadu' baba ana si conduratu' sa vina sa vada atmosfera la noi ....nu la rocoteci la ei

    RăspundețiȘtergere
  13. In fine...club,pub...ideea e ca nu are nici o legatura cu ce se petrece la discotecile de la sate!!! Cu totul diferit din orice punct de vedere!!! E scarboasa lipsa de bun-simt a aluia care isi da cu parerea dar nu are tupeul sa ne spuna cine este...si pe langa asta vorbeste din frustrarea care il apasa!!! Recunosc si nu imi pare rau,cand e vorba de astfel de tarani sau tigani,nu pot sa fiu decat rasist si sa doresc un regim Hitlerist...pt,ca sunt multi si se inmultesc repede,si unii si altzii!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. @sorin,
    ideea e ca generalizarile sunt false, un manelist poate fi si cu cap si roman, iar unul care asculta spre exemplu muzica retro poate fi cretin si tigan. asta era ideea, fiecare la o adica alege barul in care se simte cel mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  15. @sorin:
    daca vrei sa te certi cu toti care nu au coaie sa se semneze fa-o, dar pierzi timpul degeaba si nu rezolvi nimic

    RăspundețiȘtergere
  16. io am ajuns la concluzia ... ca nu am nimic cu manelele ... ci cei care asculta manelele ...
    manele ascult si io ... da` la un chef ceva ... nu intr`o cafenea, nu intr`un club,nu intr`un pub ...
    incultii pizdii care cred ca la baba ana, conduratu` sau gv se duc la club, sunt mult prea prosti ... daca si alea sunt cluburi...duceti`va voi mah ... de garla ... :)))

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamnelor si domnilor , atmosfera s-a incins si mie imi place la nebunie...de ce ne certam noi? fiecare e liber sa se duca unde vrea...nu vrei la sara? mergi la gura vadului ...nu-i nici o problema...ideea e sa te distrezi unde crezi tu ca e mai bine...END

    RăspundețiȘtergere
  18. corect ... si pune afisu` cu urmatoru` eveniment :D

    RăspundețiȘtergere
  19. Corect domnu'Pletea,noi cu noi,ei cu ei...dar daca Bogdan se uita de la inceput sa vada de unde am luat eu foc si pe ce motiv cred,ca e destul de intelept si rational sa imi dea dreptate...Ai dreptate,nu trebuie generalizat,dar problema e ca sunt pana peste cap scarbit de astfel de persoane admiratoare de "ciori cantaretze"(stiu,sunt rasist).Am boala pe pentru simplul fapt ca le asculta,dar nu stiu cum naiba se face ca,cam toti zici ca sunt facuti de o mama(din punct de vedere al civilizatiei si educatieu)...deci ce ii uneste...?...desigur maneaua!!! Si pentru mine sunt de doua categorii:ori ciori,ori tarani...Atentie!!!Nu ma refer la cei care locuiesc la tara sau la cei de etnie roma...cine vrea sau poate intelege perfect ideea mea!!!

    RăspundețiȘtergere