marți, 7 aprilie 2009

FREE GIGI !!!


     Am trait s-o aud si pe asta...Dupa ce multa lume  , in special supoterii Stelei , il trimiteau la puscarie , uite ca s-a intamplat si lucrul asta . Pentru unii este un motiv de bucurie pe altii ii incearca un sentiment de nesiguranta . De ce? Pentru ca am ajuns sa ne fie frica sa mai spunem ceva sau macar sa mai incercam sa ne aparam proprietatea . Sunt mai linistit acum pentru ca daca imi intra un hot in casa noaptea pot sa-l fac pentru ca acum se considera legitima aparare . Dar daca vine ziua ? O sa incerc ca ziua sa stau cat mai putin pe acasa . Acum sa revenim la "oile " noastre. Lasam la o parte numele lui Gigi Becali . Sa ne gandim ca i se putea intampla oricarui dintre noi . In primul rand nu prea aveam cum sa-i gasim pentru ca noi nu avem bodyguarzi si nu avem casco la masina sa o putem folosi la o urmarire . Acel filmulet despre prinderea hotilor de masini este unul facut de un regizor destul de nepregatit . Bravo celor de la Antena 1 pentru despicarea in 7 a firului si care au dat pe post toate greselile in acel film . Domnule Traian Basescu , sunteti o marioneta , tara este acum condusa de fratii Geamanu si de toti interlopii cu cefe groase ( a nu se intelege ca vb aici despre bulgari )  , justitia la fel . O sa ajungem sa ne fie frica sa mai iesim din casa sau sa platim taxa de protectie pentru simplu fapt ca exist . Nu de alta dar asta ar insemna o cheluiala in plus...Singura scapare ? Chiar nu stiu . Chiar si divinitatea nu se mai uita la Gigi , s-a suparat pe el dar si pe noi toti. Asta e . Sa traiti bine ! He he he

Un comentariu:

  1. Nu pot sa spun ca am cum sa apreciez o persoana ca JIJI, un cioban ajuns la o avere fabuloasa. Un traseu atat de ascendent (pentru un om fara studii)nu poate fi posibil decat intr-o tara corupta, care nu are valori sociale si care se zbate intre a scapa de zeghea zdrentuita si neagra a comunismului si imbratisarea sinucigasa a "cutitului banilor" de factura capitalista , asa cum taios il descria poetul ploiestean Ion Stratan.
    Arestarea lui Becali insa poate fi un semn rau prevestitor (in cazul in care nu e doar un alt numar din programul artistic al Marelui Circ Politic Romanesc. Acest act poate prevesti un prim pas spre ingradirea libertatii pe care probabil o planuiesc "marii dregatori" pentru "marii dramuitori" ai acestei tari, adica noi.Un alt pas ar fi(si aici deja au testat reactia mass-mediei) interzicerea pamfletului! Dumnezeule mare! Adica ia-l, frate, pe marele Nenea Iancu si baga-l la zdup si eventual da-i si vreo doua bulane peste ceafa sa se invete minte sa mai faca misto de bietele VIP-uri care s-au "scolit" sau au "agonisit" atat de mult sa ajunga pe sticla! Bine ca omului nu este dat sa traiasca 250 de ani ca marele dramaturg si-ar fi sfarsit zilele in parnaie! Sa speram ca arestarea lui Gigi e doar o rafuiala politica la nivel inalt si sa traim cu speranta ca noi suntem prea mici pentru a il supara cu ceva pe domnul presedinte. Dar daca furia Marelui Cetatean va ajunge in cele din urma si la pestii cei mici care isi permit sa-si faca bloguri ca sa il defaimeze? Vorba aia "razi tu, razi, Harap-Alb dar nici nu stii ce rece-i fieru' de celula". "Sa traiti bine! Si sa ma votati din nou, ca sa mai fac atatea lucruri bune pentru voi in urmatorii 5 ani!"

    RăspundețiȘtergere