vineri, 18 decembrie 2009

Si de la nashu mare pentru ......


Daca acum in muzica dance de pe plaiurile noastre mioritice se poarta pitzipoancele si fetele cat mai dezbracate , am vazut ce se poarta la manele . Hidosenia este la ea acasa pe posturile dedicate acestui curent"muzical". Cei care au doua clase mai mult decat trenul sau altii chiar cat are marfarul , m-au facut sa ma gandesc la un lucru oribil : de ce dracu doar cei amarati se regasesc in piesele lor ? In fine , fiecare cu gusturile lui dar totusi nu e prea amar? La sfarsit postez o poza care am captat-o de pe un post tv dedicat mecanicilor astia de tren. Asta micu , dopu asta , este cantaret . Canta si el la ce apuca .

5 comentarii:

  1. ia nu te mai lega de manelisti mah, mie chiar imi place acesti baieti; si ce daca are doar doua clase - tu stii ce masini are ai lui?

    Mr. Witty

    RăspundețiȘtergere
  2. Witty...pe astia i-as bate cu pietre in piata centrala a orasului . Intradevar , sunt unii dintre ei pe care ii mai ascultam si noi pe la petreceri ( cand mai bem un paharel ) dar au aparut o gramada de prosti . Pun pariu ca eu cant mai bine ca multi din ei ( dupa un pahar , doua la bord )

    RăspundețiȘtergere
  3. hai sa ne cacam pe noi ca si asha altceva mai bun nu avem ce face...ma ce nu inteleg eu la toti care se leaga de manelisti, v-a bagat cineva mana in buzunar?daca va place ascultati, daca nu nu, ca oricare gen muzical. tu daca stii ca ai voce de ce nu canti?sau pe tine nu are cine sa te sponsorizeze ca pe asta micu??? bafta si la mai mare!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce-mi plac mie comentariile de la anonimi...deci , fetelor , daca ma apuc io de cantat uitati de toate necazurile...glumesc...este pct meu de vedere...

    RăspundețiȘtergere
  5. alex, spune tu lu anonimu ca se cunoaste ca e manelist. se spune mie imi plac acesti boi, nu place

    RăspundețiȘtergere