sâmbătă, 6 februarie 2010

Neliniste si suferinta


Acestea ar fi cele doua cuvinte care ma caracterizeaza in aceasta perioada . Nelinistea ca as putea sa pierd un lucru care mie imi este foarte drag si suferinta cauzata de o despartire care sper eu sa fie temporara . Stiti vorbele acelea din popor : Nu te doare pana nu te lovesti la cap . Eu nu am fost constient atatia ani ca as putea sa ma lovesc si sa intru intr-o coma profunda si dureroasa . Dupa aceasta intamplare nefericita din viata mea am invatat ca trebuie sa lupt mai mult pentru a obtine ceva , am invatat ca trebuie sa pun pe primul plan viata de cuplu si apoi cariera . O sa lupt enorm pentru a recupera ce am pierdut , voi fi alt om , voi iubi altfel de acum incolo si sper sa reusesc . Imi doresc enorm de mult sa continuam impreuna , sa fim acel cuplu care eram odata . Sa fim acel cuplu care sigur era invidiat de multi oameni , sa fim acel cuplu care am trecut peste multe piedici puse din partea unora . Am gresit enorm in aceasta relatie , dar a gresi este omeneste . Imi doresc o ultima sansa de a demonstra ca acolo undeva este scris sa fim impreuna . O iubesc nespus si imi doresc sa fim din nou impreuna . TE IUBESC !!!

6 comentarii:

  1. nasol, foarte nasol.suferinta este nasola indiferent de imprejurari si cauze, insa uneori este necesara pentru a ne trezi la cruda realitatea.daca ai motive pt care ar trebui sa lupti atunci fa-o,lupta cu toate armele tale. daca insa lupta este numai din partea ta ,iar tu esti singurul care trebuie sa lase de la el, atunci abandoneaza ideea razboiului ca este in van.daca relatia nu merge de la inceput... nu v-a merge niciodata deoarece ne putem preface ca suntem alta persoana insa nu pt mult timp.viata merge inainte, insa tu esti un om incercat de viata, cu mai multa intelepciune acumulata din incercarile pe care viata ti le-a pus in fata.daca tu crezi ca relatia v-a merge intr-adevar atunci v-a trebui sa o recuceresti, si cine o cunoaste mai bine ca tine??? nimeni, asa ca bafta!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. daca tu chiar crezi ca este scris acolo undeva sa fiti impreuna atunci las-o sa "zboare" , se v-a intoarce inapoi mai tarziu sau mai devreme.v-a veni inapoi iar relatia v-a mergeai bine ca inainte pt ca ea v-a aprecia ceea ce a avut sau nu v-a mai veni inapoi pt ca simte ca relatia voastra v-a face ma mult rau decat bine. nu intra in panica si stai cat se poate de lucid, viata merge inainte.nu este cred nici prima si nu v-a fi nici ultima suferinta in dragoste.
    iubirea nu se cerseste, nu se implora si nu se obliga cu santaj( fie el chiar de tip emotionsl).si referitor la comentul de mai sus, care lupta, pt ce lupta, viata este una si mai poate fii si scurta... asha ca totul merge inainte.iesi la cucerit ca acum te poti considera un om freeeeeeeeeeeeeee!

    RăspundețiȘtergere
  3. va multumesc pentru sfaturi dar noi venim dupa o relati ede mai bine de 7 ani , in care am trecut prin multe . Este foarte greu . Cei care au mai trecut rpin ele stiu mai bine , dar sincer la mine este pentru prima oara...

    RăspundețiȘtergere
  4. bine ca au fost decat 7 ani si nu a fost dupa 15 ani de casatorie esuata si vreo 2 copii mici care sa planga ca "mami l-a lasat pe tati". considara-te fericit ! viata merge inainte si merita traita din plin cum zice si cristy "inainte ca soldatul". capul sus si pieptul inainte, ca doar suntem barbati ce mama dracu!

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa incerc sa o recuceresc ...daca nu merge asta e....sincer eu o iubesc enorm...

    RăspundețiȘtergere
  6. poi ma bag si eu in seama, alex ... daca nu ma insel erai cu alina, sora sau verisoara lui bardica ...nu? ideea e simpla ... O data ce-ai iubit pe cineva, dragostea ramane. Caci dragostea-i atat de rara, atat de greu de intalnit. iar daca asta e valabila pentru amandoi, atunci ce mai stai: trecit pe baricade si lupta pentru ce iubesti, s-ar putea sa iasa bine sau nu

    RăspundețiȘtergere